2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb

Nyert? Így kaphatja meg a nyereményét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a nagy összegű nyeremények – 200 ezer és 5 millió forint közötti összeg – felvétele nyereményigénylés benyújtásával kezdeményezhető a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban. A nyereményt minden esetben átutalással fizetik ki. A nyereményigénylés benyújtásához szükséges személyi, lakcímkártya és annak a bankszámlának a száma, amelyre az utalást kérjük. Fontos, hogy csak Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlaszám adható meg.

5 000 001- 40 millió forintos nyeremény esetén az alábbi számon kell jelentkezni: 06305116444

40 millió forint feletti nyeremény esetén pedig: 06209330630

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.