EUR: 344,68 Ft
CHF: 319,50 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb XVI.kerület

Repültek a bringák a dombokon

Bringapálya, BMX, MTB ( Fotó: Sáfár Tibor)

Együtt a banda
( Fotó: Sáfár Tibor)

Fergeteges kunsztokkal szórakoztatták alkalmi közönségüket a Szilas-patak mellett frissen felújított bicikliskrosszpálya sztárjai. Herczeg Balázs vezetésével egymás után jöttek a kunsztok.

A bringás banda régóta kijár gyakorolni, összeszokottan mozognak a pályán. Fotósunk kérésére is szívesen produkálták magukat.


– Nem először fotóznak, megmutatom, honnan lehet a legjobb képeket készíteni – segített kollégánknak Herczeg Balázs, akinek a srácok között láthatóan van tekintélye, hiszen a leglátványosabb ugrásokat ő mutatta be.

Bringapálya, BMX, MTB ( Fotó: Sáfár Tibor)

Mintha a fák között szállna
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ám a többieknek sem kellett szégyenkezniük: valamennyien repültek, pörögtek és forogtak a különböző magasságú, szélességű és dőlésszögű dombokon. A patak melletti kosszpálya abban is különbözik a megszokottól, hogy itt nem gumiból és műanyag elemekből építették fel az ugratókat, hanem minden dombot úgy alakítottak ki, mintha egy természet által alkotott erdei akadálypálya lenne.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.