2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XVI.kerület

Repültek a bringák a dombokon

Bringapálya, BMX, MTB ( Fotó: Sáfár Tibor)

Együtt a banda
( Fotó: Sáfár Tibor)

Fergeteges kunsztokkal szórakoztatták alkalmi közönségüket a Szilas-patak mellett frissen felújított bicikliskrosszpálya sztárjai. Herczeg Balázs vezetésével egymás után jöttek a kunsztok.

A bringás banda régóta kijár gyakorolni, összeszokottan mozognak a pályán. Fotósunk kérésére is szívesen produkálták magukat.


– Nem először fotóznak, megmutatom, honnan lehet a legjobb képeket készíteni – segített kollégánknak Herczeg Balázs, akinek a srácok között láthatóan van tekintélye, hiszen a leglátványosabb ugrásokat ő mutatta be.

Bringapálya, BMX, MTB ( Fotó: Sáfár Tibor)

Mintha a fák között szállna
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ám a többieknek sem kellett szégyenkezniük: valamennyien repültek, pörögtek és forogtak a különböző magasságú, szélességű és dőlésszögű dombokon. A patak melletti kosszpálya abban is különbözik a megszokottól, hogy itt nem gumiból és műanyag elemekből építették fel az ugratókat, hanem minden dombot úgy alakítottak ki, mintha egy természet által alkotott erdei akadálypálya lenne.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.