2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XXIII.kerület

Sétára fel, soroksáriak!

Ahogy korábban megírtuk, már várható volt a nordic walking XXIII. kerületi térnyerése. Meg is alakult a Zergevirág Szabadidősport Egyesület Soroksáron, amelynek elsődleges célja a szabadidős sporttevékenység megszervezése és népszerűsítése. Az egyesület ingyenes oktatást szervez a következő két hétfőn (április 11. és április 18.) a Gyáli-patak Virágvölgy utcai hídjánál 14−15.30-ig. A nordic walking botokat a helyszínen biztosítják. Előre jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet.

Nordic walking oktatás Madárdombon, természet, kirándulás Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.