2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Sport

Showműsorral és flashmobbal indul a budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokság

A szinkronkorcsolyázás a XXI. század igazi látványsportja. Magyarországon még kevéssé ismert, de ennek ellenére a héten már másodszor rendezik Budapesten a sportág világbajnokságát. A szervezők az eseményt bevezető sorsolás és megnyitó  köré egy igazi jégparádét szerveznek, melyre a versenyek kezdete előtti estén, április 7-én, csütörtökön 19.30-kor kerül sor a Syma csarnokban.

szinkronkori

A magyar válogatott a legjobb tíz közé szeretne kerülni a világbajnokságon (Fotó: Kozma Janó)

A Draw & Show programban láthatják a nézők, – a kizárólag erre az alkalomra készült nyitószámban – a magyar jégsport kiválóságait, többek között az idén óriási sikereket elért  short track válogatott tagjait, valamint az U18-as jégkorong válogatott hokisait.


A The Biebers zenekar exkluzív élő mini koncertet ad, melybe a szervezők becsempésztek egy flashmobot is, melynek  koreográfiája a moksz.hu  oldalon a videók között elérhető. Hogy minél jobban érezzék magukat a vendégek,  mindenkinek érdemes ismerkedni ennek  az elemeivel – persze  csakis  szárazon! A szervezők azt kérik a nézőktől, hogy barátkozzanak a flashmob anyagával és minél többen menjenek el a helyszínre, hogy a világbajnokságon résztvevő csapatokkal együtt táncoljanak egy emlékezeteset!

A 21 ország 26 csapatának részvételével rendezendő versenyek pénteken kezdődnek és szombaton zárulnak. A magyar csapat látványos fejlődést mutatott az idei szezonban és a legjobb tíz közé szeretne bekerülni.

Kapcsolódó Cikkek