EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Belföld

Simicska Lajos súlyos állapotban került kórházba!

A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint Simicska Lajost sú­lyos tü­dő­vér­zés­sel szál­lí­tot­ták a Ko­rá­nyi Kli­ni­kára.

A portál a vállalkozó szűk köreiből kiszivárgó információkból tudta meg a hírt, mely szerint ma délelőtt rohammentő vitte az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetbe Simicska Lajost, ahol súlyos tüdővérzést diagnosztizáltak, ami szoros összefüggésbe hozható a közismerten láncdohányos nagyvállalkozó stresszes, az alkoholt sem kizáró életmódjával és az egészségét évek óta veszélyeztető nagymértékű túlsúlyával.


Simicska jelentősen megromlott egészségi állapotával hozható összefüggésbe, hogy az elmúlt héten fiát nevezte ki a Magyar Nemzetet is kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. médiacég élére. A Ripost szerint erősen valószínű, hogy édesapja teljesen összeroppant egészsége miatt lett ennyire sürgős a dolog. Simicska Ádám Lajos a cégnyilvántartás szerint 24 éves, hárskúti lakos.

A további részletek a Ripost oldalán olvashatók!

Cikkünk megjelenése után Nyerges Zsolt üzletember azt közölte az MTI-vel, hogy valóban kórházba került “a barátom”, de szó sincs arról, hogy súlyos állapotban lenne. Pénteken vitték kórházba egy egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt.

Közlése szerint délelőtt meglátogatta, egy órát beszéltek, már jobban érzi magát Simicska Lajos, és – mint Nyerges Zsolt fogalmazott – nincs komoly baj, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell, így a kórházban marad.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gulyás Gergely Német-Magyar Barátság Díjat kapott

  Gulyás Gergely Német-Magyar Barátság Díjat kapott

  Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója vehette át a Német-Magyar Barátság Díjat Arne Goberttől, a Német Gazdasági Klub (DWC) elnökétől szombat este a Pesti Vigadóban.

 • Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

  Kövér: Minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik

  Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

 • Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

  Megújult a Svábhegyi Bölcsőde

  Megújult a fővárosi XII. kerületben található Svábhegyi Bölcsőde, a több mint félmilliárd forintos fejlesztés keretében két új épületszárnnyal bővült az intézmény épülete, valamint annak környezetét is rendbe tették.