EUR: 344,81 Ft
CHF: 320,07 Ft
2020. augusztus 12., szerda
Klára

Egyéb XVI.kerület

Sokat tettek a kerületért

díjazottak

Alig fértek el a díjazottak a színpadon

Kiosztották a kerületi díszpolgári címeket és még számos  elismerést azoknak a kerületi polgároknak, akik sokat tettek közösségünkért. A Kerület Díszpolgára kitüntetést a képviselő-testület Vitéz Lovag Máriási György Mihály ’56-os harcosnak és Molnár V. József néprajzkutatónak ítélte oda. A március 15-ei díszelőadáson Molnár V. József vette át a kitüntetését, Vitéz Lovag Máriási György Mihály pedig 2016. október 23-án az Árpádföldi Tóth Ilonka Emlékház avatóünnepségen veheti majd át a díszpolgári címét.

Az idén négy kerületi polgár részesült Budapest  Főváros XVI. Kerületért elismerésben: Bánné Zöld Katalin, a Kölcsey Ferenc Általános Iskola pedagógusa, Borsányi Béla, az Árpádföldi civil közösségek tagja, Inotai István, a Szerb Antal Gimnázium igazgatója, valamint Vaszlik Kálmán karnagy, a kerületi Rácz Aladár Zeneiskola pedagógusa és a Mátyásföldi Fúvószenekar alapítója és vezetője. Díjazták az ifjú tehetségeket, a sportolókat, a kultúra nagyköveteit és a környezetvédőket is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.