EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Sokkolta a nagypapaság híre Nagy Ferót!

Nagy Feró, Halfesztivál sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

A hetvenéves rocker hamarosan nagypapa lesz! Fia, Botond felesége lassan már az ötödik hónapba lép. A Beatrice frontembere korábban kifejezetten tartott a nagypapaságtól, mivel úgy gondolta, hogy csak az öregeknek vannak unokái. A kezdeti sokk után viszont már igencsak belelendült a tervezgetésbe Feró, olyannyira, hogy elképzelése szerint pár év múlva a kisunokájával együtt fognak rockbulikba járni. – Eddig fiatal vigécnek tartottam magam, mostantól viszont nagypapa leszek, ez kicsit sokkol. De alig várom már a kicsit, és mindegy, fiú lesz-e vagy kislány – mesélte a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Érzéki Charlotte – Fotók!

  Érzéki Charlotte – Fotók!

  Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

 • Isten veled, Koós János!

  Isten veled, Koós János!

  Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.