2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb XIX.kerület

Sorra került a KÖKI posta is

Múlt hét óta a Kőbánya-Kispesten lévő postán is is működik az ügyfélhívó rendszer, ezzel együtt már 165 helyen az országban. Ennek segítségével mostantól a KÖKI Terminálon található hivatalban is hatékonyabbá válhat az ügyintézés. A Magyar Posta tájékoztatása szerint, ha az ügyfél a sorszámkiadónál megfelelő szolgáltatást választ, nem fordulhat elő, hogy rossz pultnál várakozik, és ez csak akkor derül ki, amikor már sorra került. Ha valaki több szolgáltatást is igénybe szeretne venni, amit egy munkahelyen nem lehet megoldani, akkor az első munkahely átirányítja a másodikhoz. Nem kell új sorszámot kérnie, mert a rendszer besorolja a várakozók közé. A posta hétfőtől péntekig 8–20 óráig, szombaton 8–14 óráig tart nyitva.

Budapest, 2013. július 5. A KöKi Terminál bevásárló- és szabadidőközpont  Budapest XIX. kerületében. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.

MTVA/Bizományosi: Róka László

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.