EUR: 326,60 Ft
CHF: 289,42 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb IX.kerület

Színekre hangolva

Április 1-jén nyílt meg az Iparművészeti Múzeum legújabb tárlata, amely három szín: a zöld, a kék és a vörös köré szerveződik oly módon, hogy az adott szín dominánsan jelenik meg az egyes termekben bemutatott műtárgyakon. A kiállítás kizárólag a múzeum saját anyagára épül. A szín mint formai kritérium alapján került egymás mellé régi és modern, szakrális és profán, ünnepi és hétköznapi − ezáltal a műtárgyak jelentésének és értelmezésének új aspektusai tárulnak fel.

 

Budapest, 2016. március 31. 19. századi francia talpas dísztál az Iparművészeti Múzeum Színekre hangolva című új kiállításán 2016. március 31-én. Az április 1-jétől szeptember 4-ig látogatható kiállítás három termének anyaga három szín, a zöld, a kék és a vörös köré szerveződik.  MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.