EUR: 344,59 Ft
CHF: 319,73 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb XIV.kerület

Tavaszi tatarozás a Vasúttörténeti Parkban

vasuttort_13ker (3)

Vidám vonat pöfög a falon

Új pompába öltözött a Vasúttörténeti Park régi vakolt téglafala. Vidám vonatos képek és a gyerekek egyik kedvenc rajzfilmsorozatának színes figurái kelnek életre a szürke felületen. A közel negyvenméteres Tatai úti kerítést a világ legrangosabb filmes díjait elnyert rajzfilm, a nálunk a Cartoon Networkön futó  Kalandra fel! jelenetei díszítik.

vasuttort_13ker (4)

Finn és Jake Ooo a Kalandra fel! című rajzfilmből

A tavaszi nyitást megelőző csinosításban a MÁV-csoport 50 vasutas önkéntese segédkezett, akik gazoltak, murvát terítettek szét, gereblyéztek a sétautakon és a parkolóban, átkenték a kiállított gőzmozdonyokat, valamint lefestették a kerti padokat és asztalokat. A Park március végétől novemberig várja az egész napos, vasúti élményekkel teli kikapcsolódásra vágyó látogatókat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.