EUR: 325,32 Ft
CHF: 290,07 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Belföld

Teljes a káosz Pukli gimnáziumában

Kettészakadt a Pukli István által uralt Teleki Blanka Gimnázium tanári kara, a Ripostnak nyilatkozó tanár szerint az igazgató erő­sza­kos­ko­dá­sá­val és po­li­ti­kai am­bí­ci­ó­i­val tönk­re­tett egy nemes célt, az ok­ta­tás re­form­ját.

A portál beszámolója szerint Bereczky Csongor, aki hosszú évekkel ezelőtt kezdett tanítani a Telekiben, és aki néhány hete éppen Pukli erőszakoskodása, agresszív stílusa és egyre durvább politikai ambíciói miatt fordult szembe az  igazgatóval, egyre bizakodóbb. A tanár az igazgatót “béna kis diktátornak” nevezte.


Bereczky a Ripostnak elmondta, szerinte az a legfontosabb, hogy az emberek a nagyhangú nyilatkozatok ellenére tisztán lássanak, az iskolából minden fenyegetés dacára kiszivárgó hírek szerint Pukli már csak verbális erőszakkal, nagy nehezen tudja biztosítani a döntéseihez szükséges többséget a tanári karban. A tanári ellenzék vezéralakja arról is beszámolt, hogy legutóbb, amikor Pukli bizalmi szavazást kért, alig tudta csak “összevakarni” a szükséges többséget, nem győzték “megdolgozni” az embereket, 22 igent és 19 nemet kapott, azaz szinte fele-fele arányban kettéhasadt a Teleki tanári kara.

További részletek a Ripost oldalán olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Hidvéghi: A magyarok megértették a választás jelentőségét

  Hidvéghi: A magyarok megértették a választás jelentőségét

  A magas részvétel a mai európai parlamenti (EP-) választáson azt mutatja, hogy a magyar emberek megértették, milyen nagy jelentőséggel bír a voksolás, amellyel Magyarország és Európa jövőjéről döntöttünk – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap Budapesten.

 • Semjén Zsolt: Köszönet minden magyarnak!

  Semjén Zsolt: Köszönet minden magyarnak!

  Az EP-választás után  Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Semjén Zsolt,a  KDNP elnöke is megköszönte a szavazóknak, hogy ilyen magas arányban vettek részt az EP-választáson.

 • Történelmi a magyar választás

  Történelmi a magyar választás

  Történelminek nevezte a magyar európai parlamenti (EP) választást Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap este az M1 aktuális csatorna választási műsorában.