EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb III.kerület

Van önnek kedvenc pedagógusa?

Budapest, 2014. június 30. Résztvevők a Semmelweis-napi ünnepségen, amelyen Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora átadta az egyetem médiadíjait Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében 2014. június 30-án. A díjjal az egészségügyet és az egészségtudományt érintő újságírás, hírközlés és tájékoztatás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismeri ez az egyetem, immár negyedik éve. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Pedagógus Napon minden kiderül (Fotó: MTI)

Április 15-ével lejár a Pedagógiai érdemekért, illetve az Elismerő oklevél díjakra érdemesnek talált személyek jelölésének határideje, vagyis eddig lehet javaslatokat tenni a leendő díjazottak névsorára. Előbbi elismerés a III. kerületben dolgozó pedagógusoknak (évente 15 fő) szól, utóbbi pedig olyan nem pedagógus közalkalmazottakat (évente 3 fő) díjaz, akik legalább tíz éve teszik dolgukat az óbudai oktatási intézményekben. Mindkét elismerés odaítélése kapcsán az intézmények vezetői, pedagógusok, szülők, diákok, de a szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői is megfogalmazhatják javaslataikat. A jelöltek nevét, valamint az erről szóló indoklást postai úton az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztály (1033 Budapest, Fő tér 3., e-mail: [email protected]) címére kell elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.