2020. augusztus 12., szerda
Klára

Egyéb XIV.kerület

Vitte a betörő az újraélesztő készüléket is

betörőA zuglói rendőrök lopás miatt nyomoznak a 45 éves G. Roland ellen, mert a férfi egy Örs vezér téri áruház parkolójában három autóból is műszaki cikkeket fújt meg. A tolvajt VIII. kerületi lakásán a konyhaszekrény mögött elbújva találták meg. A rendőrök a rejtekhely átkutatásakor laptopokat, táblagépet, pendrive-okat, bélyeggyűjteményeket, pénzéremgyűjteményeket, sürgősségi esetkocsiból származó teljes mentőfelszerelést, rádió adó-vevő készülékeket, kettő darab fegyvert vagy annak utánzatát, rendőrségi kámzsát, pénzeszsákot, márkás karórákat, különböző ékszereket, valamint gépjármű-indítókulcsokat, gépjármű ajtajának blokkolására alkalmas és bűncselekmény elkövetéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le – írta a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.