2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Ráerősít a magyar-szlovák kapcsolatokra a Kereskedőház

Egyre erősödnek a magyar-szlovák gazdasági kapcsolatok a Kárpát-medencei Gazdasági Régió programjának köszönhetően. A szomszédos 7 országban és Lengyelországban a Magyar Nemzeti Kereskedőház már 18 helyi irodát nyitott meg. Köztük Dunaszerdahelyen is, ahol a Lokál stábja is részt vett ez exportfejlesztési szakmai napon, melynek keretében a program szervezői mellett helyi vállalkozókat és polgármestereket is megkérdeztünk arról, milyen lehetőségeket látnak a kétoldalú együttműködések terén, és hogy mindehhez hogyan kapcsolódik a Kereskedőház

Kapcsolódó Cikkek

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.