EUR: 326,47 Ft
CHF: 289,29 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Életmód

A fájdaloműző mágnesterápia

Könnyen elűzhető az ízület vagy a gerinc fájdalma. Nem kell kórházba vonulni, akár otthon, a karosszékben ülve is használhatóak azok a mágnesterápiás készülékek, amelyeket ma már bárki megvásárolhat.

Több mint kétmillió ember szenved Magyarországon valamilyen mozgásszervi betegségben a Magyar Reumatológusok Egyesülete egy korábban kiadott jelentése szerint. A modern életmód – az, hogy aszfalton járunk, a sok ülés, a testsúlygyarapodás és számtalan más tényező – bizony az ízületek és a gerinc ellenségei. A 35 és 50 közötti felnőttek közül egyre többen tudják, milyen az, ha folyamatosan fáj a térd, a csípő, a derék, a hát, a nyak, a váll.


image

Az ízületi és gerincproblémák kezelésére számos fizioterápiás módszer kínálkozik, ezek közül különösen eredményes a mágnesterápia. Ennek lényege, hogy egy műszer által létrehozott mágneses erőtér rezgése semlegesíti a környezetből az emberi szervezetre ható más erőterek hatását, ugyanakkor a szervezeten belül jótékonyan hat a sejtek működésére. Ennek eredményeképpen gyorsítja a szervezet regenerálódását, ami segít például a műtéten átesett betegnek, ugyanakkor csökkenti a gyulladást, a fájdalmat, ösztönzi az ödémák felszívódását, sőt a csontritkulás folyamatát is lassítja.

Próbálja ki INGYENESEN a BioTorus és az UltiCare készüléket!

Kötelezettség nélkül, otthona kényelmében próbálhatja ki most Ön is a BioTorus LT–100 és az UltiCare LT–99 készüléket. Ehhez csupán ennyit kell tennie: látogasson el a www.orin.hu oldalra, a felső sávban keresse a „Próbálja ki a készüléket ingyen” menüpontot, és töltse ki az űrlapot, vagy hívja hétköznap 9 és 16 óra között a 06 30 545 3598-as telefonszámot!

A mágnesterápia kutatásában különösen jó eredményt értek el cseh orvosok és fejlesztők, nem véletlen, hogy a csehországi gyógyító központok rendelkeznek mágnesterápiás készülékekkel, és ezeket igen gyakran alkalmazzák is. Innen szárzmazik a BioTorus LT–100 és az UltiCare LT–99 készülék, amelyeket bárki képes könnyen és szakszerűen kezelni. Mindkét készülék eltér más mágnesterápiás műszerektől abban, hogy képes változó módon generálni a mágneses impulzusokat. Erre azért van szükség, mert a kezelések során a szervezet képes hozzászokni egy adott frekvenciához vagy annak ismétlődési ritmusához, és ebben az esetben kevésbé eredményes a kezelés.


image(1)

A BioTorus LT–100-at és az UltiCare LT–99-et az az Orin Hungary Kft. értékesíti Magyarországon, amely 1995 óta sikeresen működik Szlovákiában, Romániában, Nagy-Britanniában és most már az USA-ban is. Hazánkban eddig 160 ezer vásárlót tudhatnak magukénak, akiket egyrészt a www.orin.hu oldalon megtalálható webshopon keresztül tudnak kiszolgálni, másrészt a folyamatosan bővülő Orin Stúdió bolthálózaton keresztül, amelynek első üzlete Budapesten, a Garay Center földszintjén nyílt még 2015 nyarán.

– Nem csak a gyógyításra koncentrálunk, hanem a megelőzésre is – mondta Lénárt Alica ügyvezető igazgató. – Ezért a stúdióban nem csak a termékeinket kínáljuk, hanem ingyenes állapotfelméréssel, orvosi tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat.

A két mágnesterápiás műszert orvosok, manuálterapeuták, sportolók egész sora ajánlja a www.orin.hu oldalon található rövid videóüzenetekben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Óbuda felkerült a fine dining budapesti térképére

  Óbuda felkerült a fine dining budapesti térképére

  Meg sem nyílt a budapesti Gourmet Fesztivál, de máris komoly magyar sikert könyvelhetünk el. A csütörtökön kezdődő eseményen külföldi sztárséfek között annak a magyar étteremnek a séfje “lép fel”, azaz főz a Millenáris nagyszínpadán, amelyik csak néhány hónapja nyílt meg.

 • Jezsó Ákos: Vörös Mágus

  Jezsó Ákos: Vörös Mágus

  E regény főhőse, Wolf Messing Hitler és Sztálin, majd Hruscsov udvari látnoka volt. A Vörös Mágus valóban élt. Az egykori Szovjetunióban rubel milliókat költöttek a paranormális jelenségek kutatására, de ilyen irányú munkát a náci Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban is folytattak.

 • Egészséges, tiszta otthon

  Egészséges, tiszta otthon

  Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a vegyszeres tisztítószerekkel való takarítás károsabb lehet, mint a dohányzás. Nem csak a tüdőkapacitást csökkenti, de akár a tüdő korai elöregedését is okozhatja, főleg a nőknél – állapította meg egy több, mint 20 éven át tartó norvég kutatás.