EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Életmód

A fájdaloműző mágnesterápia

Könnyen elűzhető az ízület vagy a gerinc fájdalma. Nem kell kórházba vonulni, akár otthon, a karosszékben ülve is használhatóak azok a mágnesterápiás készülékek, amelyeket ma már bárki megvásárolhat.

Több mint kétmillió ember szenved Magyarországon valamilyen mozgásszervi betegségben a Magyar Reumatológusok Egyesülete egy korábban kiadott jelentése szerint. A modern életmód – az, hogy aszfalton járunk, a sok ülés, a testsúlygyarapodás és számtalan más tényező – bizony az ízületek és a gerinc ellenségei. A 35 és 50 közötti felnőttek közül egyre többen tudják, milyen az, ha folyamatosan fáj a térd, a csípő, a derék, a hát, a nyak, a váll.


image

Az ízületi és gerincproblémák kezelésére számos fizioterápiás módszer kínálkozik, ezek közül különösen eredményes a mágnesterápia. Ennek lényege, hogy egy műszer által létrehozott mágneses erőtér rezgése semlegesíti a környezetből az emberi szervezetre ható más erőterek hatását, ugyanakkor a szervezeten belül jótékonyan hat a sejtek működésére. Ennek eredményeképpen gyorsítja a szervezet regenerálódását, ami segít például a műtéten átesett betegnek, ugyanakkor csökkenti a gyulladást, a fájdalmat, ösztönzi az ödémák felszívódását, sőt a csontritkulás folyamatát is lassítja.

Próbálja ki INGYENESEN a BioTorus és az UltiCare készüléket!

Kötelezettség nélkül, otthona kényelmében próbálhatja ki most Ön is a BioTorus LT–100 és az UltiCare LT–99 készüléket. Ehhez csupán ennyit kell tennie: látogasson el a www.orin.hu oldalra, a felső sávban keresse a „Próbálja ki a készüléket ingyen” menüpontot, és töltse ki az űrlapot, vagy hívja hétköznap 9 és 16 óra között a 06 30 545 3598-as telefonszámot!

A mágnesterápia kutatásában különösen jó eredményt értek el cseh orvosok és fejlesztők, nem véletlen, hogy a csehországi gyógyító központok rendelkeznek mágnesterápiás készülékekkel, és ezeket igen gyakran alkalmazzák is. Innen szárzmazik a BioTorus LT–100 és az UltiCare LT–99 készülék, amelyeket bárki képes könnyen és szakszerűen kezelni. Mindkét készülék eltér más mágnesterápiás műszerektől abban, hogy képes változó módon generálni a mágneses impulzusokat. Erre azért van szükség, mert a kezelések során a szervezet képes hozzászokni egy adott frekvenciához vagy annak ismétlődési ritmusához, és ebben az esetben kevésbé eredményes a kezelés.


image(1)

A BioTorus LT–100-at és az UltiCare LT–99-et az az Orin Hungary Kft. értékesíti Magyarországon, amely 1995 óta sikeresen működik Szlovákiában, Romániában, Nagy-Britanniában és most már az USA-ban is. Hazánkban eddig 160 ezer vásárlót tudhatnak magukénak, akiket egyrészt a www.orin.hu oldalon megtalálható webshopon keresztül tudnak kiszolgálni, másrészt a folyamatosan bővülő Orin Stúdió bolthálózaton keresztül, amelynek első üzlete Budapesten, a Garay Center földszintjén nyílt még 2015 nyarán.

– Nem csak a gyógyításra koncentrálunk, hanem a megelőzésre is – mondta Lénárt Alica ügyvezető igazgató. – Ezért a stúdióban nem csak a termékeinket kínáljuk, hanem ingyenes állapotfelméréssel, orvosi tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat.

A két mágnesterápiás műszert orvosok, manuálterapeuták, sportolók egész sora ajánlja a www.orin.hu oldalon található rövid videóüzenetekben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Nagyon sokan a drága tisztítószereket vásárolják, mivel abban reménykednek, hogy végre tiszta lesz a gáztűhelyük, ragyogni fognak az odakozmált edényeik.

 • Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  A tenyérből való olvasás az emberi sorsot illetően, nem új keletű tudomány. Sok-sok évszázadnyi tapasztalat alapján állítják, hogy vannak bizonyos vonalak, amelyekből következtetni lehet az illető személyiségére. Ilyen az „életvonal”. Az apost.com szerint világszerte sok ember hisz abban, hogy a tenyerünkön lévő vonalak sok mindent felfedhetnek a személyiségünkről és még a jövőt is segíthetnek megjósolni.

 • 5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  Időjárási frontok jönnek és mennek, ezekben mindenkinek volt része mostanában. Gyakran panaszkodnak embertársaink, hogy nehezen tudnak elaludni.

 • Meghökkentő bőr- és szépségápolási tanácsok

  Meghökkentő bőr- és szépségápolási tanácsok

  A szép és üde bőr mindannyiunk vágya, amelyet az egészséges táplálkozás mellett bőrtípusunk ismeretében és a megfelelő szépészeti praktikákkal érhetünk el – szerencsére a mai világban választhatunk a tradicionális és a modern eljárások közül is.