EUR: 326,47 Ft
CHF: 289,29 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XVII.kerület

Ajna felnőtt Európa-bajnok

A vasárnap befejeződött úszó Európa-bajnokságon a 14 éves, kerületi Késely Ajna a 4-szer 200 méteres gyorsváltó ötödik tagjaként aranyérmet szerzett. A múlt pénteki döntőben Verrasztó Evelyn, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka és Hosszú Katinka tempózott és nyert, de a délelőtti futamban Hosszú helyett a fiatal lány úszta a váltó második legjobb idejét, a fináléba segítve a négyest. Az eredményhirdetésnél a protokoll értelmében nem állhatott dobogóra, de később ő is megkapta az aranyérmet.

London, 2016. május 18. Késely Ajna a 800 méteres gyorsúszás előfutamában az úszó, műugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 18-án. MTI Fotó: Kovács Anikó

MTI Fotó: Kovács Anikó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.