EUR: 326,34 Ft
CHF: 289,14 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Az Ezeréves Sólyom az ír partoknál landolt

Az ír partoknál landolt az Ezeréves Sólyom: a Star Wars című film VIII. epizódjának forgatása ugyanis Donegal környékén folytatódik – írta a helyi média.

Han Solo űrhajóját a Donegal megyében található Malin Head szikláinál látták feltűnni, Írország legészakibb pontján, ahol pénteken kezdődtek az űreposz újabb felvételei.

Az új részben a Star Wars – Az ébredő Erő című epizód története folytatódik. A VII. rész zárójelenete ugyancsak az ír partoknál játszódott.

A VIII. rész forgatása februárban Londonban kezdődött, a filmet Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa) rendezi. A produkció 2017 decemberétől látható majd a mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.

 • Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Jordán Tamás már több mint egy éve boldog új párjával, és nemrég össze is költöztek. A színész egészsége pedig újra régi amióta szerelme mellette van, akit gyermekei is nagyon megszerettek.