2020. augusztus 08., szombat
László

Program

Profi bokszolók és K-1-esek csapnak össze a Bajnokok Éjszakáján!

A tavalyi év után immár másodszor kerül megrendezésre 2016. május 22-én 17.00 órától a Bajnokok Éjszakája elnevezésű profi boksz és K-1 gála a Morrisons2 Music Bárban.

A kilátogató nézők 15 ökölvívó és K-1 mérkőzést szurkolhatnak végig.


Az est főmérkőzésén Bélik Tímea, aki amatőrként thai box magyar és európa bajnoki címmel büszkélkedhet, lép kötelek közé a szlovák Borbala Vaclekova ellen K-1 szabályrendszerben. A mérkőzés tétje a WKF szervezet profi nemzetközi bajnoki öve.

A mérkőzések között szerepel egy profi box címmérkőzés is, ahol a WBC szervezet junior silver övéért Méhész Dániel és Orlik Péterrel küzd meg.

Az est programjában további érdekes presztis mérkőzések szerepelnek, többek között láthatjuk a ringben Polster „Psycho”Tamás profi boksz európa bajnokunkat, valamint Szűcs „Betyár”István kick box európa bajnokunkat is.

A további profi mérkőzések mellett az előmérkőzések során számos fiatal tehetség is lehetőséget kap, hogy tudását szélesebb közönség előtt is megmutathassa, valamint egy brasil jiu jitsu bemutató is szolgálja a kilátogató nézők szórakozását.

Az est főmérkőzéseiről a Digi Sport Televizíó két órás műsort sugároz.

plakát

Kapcsolódó Cikkek