2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Belföld

Brutális! Ezt művelték a migránsok a magyar kézis lányokkal!

Pár napja érkeztek, máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak – írja az ATV.

Nemrég nyitott újra a körmendi ideiglenes befogadó állomás, újdonsült lakói máris randalírozni kezdtek. Az ideiglenesnek szánt befogadó állomás sátrai egy ingatlanon találhatók. Itt működik a sportcsarnok, amely edzések, sportszakkörök állandó helyszíne, és amelyet ugyanazon a kapun keresztül lehet megközelíteni, mint a menekülttábor. Az ATV szerint a a körmendiek nem fogadták örömmel a tábort, főleg mivel az nyitott, vagyis az abban lakó közel- és távol-keleti férfiak szabadon mozoghatnak a városban.


A portál információi szerint szerdán további 40 migránssal gyarapodott a befogadó állomás, amelynek egyik oldala közvetlenül szomszédos a rendészeti szakközépiskola sportcsarnokának üvegfalával. Miután a bevándorlók odagyűltek és a junior-serdülő leánycsapat edzését kezdték el tanulmányozni, az iskola ügyeletes tisztje kiment hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, amelynek eredményeként az egyik férfi berúgta az ablakot.

Kapcsolódó Cikkek