2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb III.kerület

Ellenségei akadtak az óbudai virágoknak

levendula, lopás, Óbuda, Flórián tér

Fotó: Facebook

Úgy tűnik, hogy rossz helyre telepítették a Flórián tér közelében lévő levendulákat, a múlt hét csütörtök délután ugyanis ismeretlenek meglovasították a növényeket. A virágokat egészen pontosan a villamospálya mellé, a közeli gyalogátkelőhöz telepítették, innen csenték el őket. Az esetről egy szemfüles járókelő fényképet is készített és meg is osztotta az egyik közösségi oldalon. Az eset kapcsán megkerestük az önkormányzatot, hogy mekkora kár keletkezett a lopás következtében. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a kérdéses terület a BKK illetékességi körébe tartozik, nem pedig a III. kerületébe, így ők hivatalosan nem is értesültek a bűncselekményről. Megkerestük a rendőrséget is, arra voltunk kíváncsiak, hogy érkezett-e bejelentés az ügyben. Úgy reagáltak, hogy ilyen tartalmú jelzést nem kaptak, az illetékes Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nem tud az esetről. Pedig a szóban forgó két illető áldásos ténykedésének a fotó tanúsága szerint több szemtanúja is volt.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.