EUR: 345,77 Ft
CHF: 321,06 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Erotikázzon együtt Pokorny Liával!

Különleges vállalkozásba fogott Lakatos Levente. Az Aranykönyv-díjas fiatal író a népszerű színésznőt, Pokorny Liát kérte fel, hogy új regényének, A tiltás gyönyörének három pikáns részletét tolmácsolja saját értelmezésében az olvasóknak.

Levente elárulta, ehhez a projekthez nem véletlenül esett a választása Liára.


– Pokorny Liát az ország egyik, ha nem a legjobb színésznőjének tartom, és nagyon boldog vagyok, hogy vállalta ezt a rendhagyó szerepet még úgy is, hogy közben premierre készül. Ezeknek a soroknak különleges tartalmat ad, hogy a helyenként igencsak forró, pikáns részleteket az ő hangján jellegzetes hallhatják az olvasók. Lia számomra a nagybetűs NŐ, gyönyörű, titokzatos, tehetséges és lehengerlő a kisugárzása. Szabályszerűen zavarban voltam előtte a forgatáson, pedig engem nehéz zavarba hozni – mesélte Lakatos Levente, A tiltás gyönyörének szerzője.

 

A könyvről:


Szigor 1. rész – A tiltás gyönyöre

Az egykor kicsapongó életet élő Liza évekkel ezelőtt lemondott a saját boldogságáról és testi vágyairól, amikor – befolyásos apja utasítására – látszatkapcsolatba kezdett Sándorra, a fiatal, jólnevelt és szépreményű politikussal. A külvilág a tökéletes párt látja, Liza pedig úgy gondolja, a cél érdekében képes lesz a színlelésre és az önmegtartóztatásra.

Egy lánybúcsún azonban találkozik egy sármos idegennel, aki már az első pillanatban lángra gyújtja, és ezzel elindul a lavina. Liza nem akar és nem tud ellenkezni sorsával, az oly sokáig viselt álarc összetörik, ő pedig pillanatok alatt belesodródik élete legszenvedélyesebb és legveszélyesebb kalandjába… Csak egy apró lépés választja el attól, hogy romba döntse saját, jól felépített látszat-életét és az apja politikai hírnevét.

A kőkemény tekintetű nőcsábász, Szentesy Igor,becenevén Szigor keresett reklámszakember. Ért a szavakhoz és az asszonyokhoz, politikai propagandistaként minden zárt ajtó és minden női comb kitárul előtte. Nem bírja, ha ellent mondanak neki, sem a munkájában, sem az életben. Lizát elvarázsolja a férfi határozott és kemény fellépése, ám hogy kinek van nagyobb hatalma a másik felett, még nem dőlt el…

Liza és Szigor őrült vágyaiktól hajtva félelmetes játszmába kezdenek, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Megéri-e gyilkolni értük? Mindez kiderül a Szigorból.

Kapcsolódó Cikkek