EUR: 344,26 Ft
CHF: 319,15 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Sport

Esélyesebb, hogy Elvis életben van

Elképesztő, ötezerszeres pénzt fizetnek a fogadóirodák annak, aki a Premier League mérkőzéseinek kezdete előtt a Leicester bajnoki címére fogadott. A Lokál megnézte, milyen eseménnyel lehet hasonló pénzt „bezsebelni”. Kiderült, a magyar válogatott Eb-győzelmére is nagyobb az esély, mint a Leicester bajnoki címére volt, sőt, az angolok szerint arra is, hogy Elvis Presley él.

Leicester, 2016. május 8. Claudio Ranieri, a Leicester City vezetőedzője (b) és Wes Morgan csapatkapitány felmutatja a bajnoki trófeát az Everton ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzés után, 2016. május 7-én a leicesteri King Power Stadionban. A Leicester – történetében először – megnyerte a bajnokságot. (MTI/EPA/Simon Kimber)

Ötezerszeres pénzt nyert, aki a bajnokság elején megfogadta a Leicester bajnoki címét (MTI/EPA)

Egész jól kereshetnek a magyar szurkolók azzal, ha válogatottunk megnyeri az Európa-bajnokságot, hiszen a fogadóirodák átlagosan háromszázötvenszeres pénzt fizetnek erre. A legjobban Albánia fizet, győzelmük ötszázszoros pénzt ér.


1970-es évek Elvis Presley amerikai gitáros, énekes, zeneszerző. A felvétel készítésének pontos helyszíne és dátuma ismeretlen. (MTI/UPI)

Elvis él. Vagy legalábbis nagyobb esélye, mint hogy a Leicester bajnokságot nyer Angliában (MTI/UPI)

A Forma–1 világában ennél is „meredekebb” számokkal találkozni. Van olyan fogadóiroda, ahol Valtteri Botas végső győzelme kétezerszeres, Nico Hulkenberg győzelme ötezerszeres, Esteban Gutieres elsősége hétezerötszázszoros, míg Felipe Nasr, Lolyon Palmer, Marcus Ericsson, Pascal Wehrlein vagy épp Rio Haryanto világbajnoki címe egyaránt tízezerszeres pénzt érne a bátor fogadónak.

Egy kicsit kilépve a sport világából, Angliában egy a kétezerhez az esély arra, hogy Kim Kardashian énekesnő az Egyesült Államok elnöke lesz, ha pedig Sir Alex Ferguson megnyeri a Strictly Come Dancing televíziós táncversenyt, ezerszeres pénzt fizet az egyik iroda.

Mindent elmond a Leicester sikerének nagyságáról, hogy az angolok szerint bajnoki címüknél két és félszer nagyobb az esélye annak, hogy Elvis Presley még él, hiszen arra ma kétezerszeres szorzóval lehet fogadni.

Kapcsolódó Cikkek