EUR: 344,67 Ft
CHF: 320,96 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Sport III.kerület

FittMókázzunk együtt gyermekeinkkel!

Kozma Zsuzsanna azért dolgozik, hogy tudatosítsa az emberekben: fontos, hogy minden nap mozogjanak. A két gyermekes anyuka ezért indította el a  FittMóka rendszert és a Fitt Családi rendezvényét.

A gyerekek fejlődésének szempontjából alapvető fontosságú, hogy látják-e otthon a szüleiket sportolni, rendszeres testmozgást végezni, helyesen táplálkozni. Az a legjobb, ha az egész család közös programot szervez a sport, a testmozgás köré,- mondja Kozma Zsuzsanna tréner, aki már 23 éve minden korosztálynak megtornáztatásával, a sport szeretetére nevelésével foglalkozik. Ehhez nem kellenek komoly előkészületek, hiszen egy labda, egy pingpong asztal, egy játékos fogócska vagy a közös családi kerékpározás alkalmas arra, hogy a gyermekek megszokják a mozgást és a testmozgás mindennapi igényével nőjenek fel.


FittMóka

Kozma Zsuzsanna  fitnessedző, zenepedagógus FittMóka rendszere 0-104 éves korú embereknek készült. A mozgást a maga által írt és előadott dalokra tanítja be minden korosztálynak. Az egészséges életmódhoz nagyban hozzájárul a helyes táplálkozás, fontos, hogy gyermekeinkkel és szeretteinkkel a lisztes, cukros, sós, olajos élelmiszerek helyett zöldségeket, gyümölcsöket, fehér húsokat, gabonákat, magvakat és tiszta vizet  fogyasztassunk és fogyasszunk.

-Már óvodás korban is fontos, hogy lássák a szüleiket sportolni, ezért kérem a szülőket, hogy a gyerekeikkel együtt ők is vegyenek részt a mindennapokban, az együtt mozgásban. A 8.Óbudai fitt Családi, zenés perceken, ahol a gyerekek produkcióit a szülők a színpad előtt utánozzák, majd a füves pályán sorversenyeznek és a Fitt Anya – Fitt Apa versenyen a szülők is megmutathatják, hogy egy év 365 napja alatt milyen állóképességgel rendelkeznek és versenyezhetnek a guggoló, hasprés és fekvőtámasz versenyen.
Az edzőnő mindenkit nagy szeretettel vár a 8.Óbudai Fitt Családi Percre és a 4. Fitt Anya  2.Fitt Apa  + Fitt Pedagógus versenyre! Az esemény a III.kerületi TVE Sportpályáján kerül megrendezésre 2016 május 22-én 16.00 órai kezdettel. A részvétel idén is  ingyenes, a tombola fődija a Hernádvécsei Hotel Vécsecity Családi Wellness hétvégéje.

zsuzsafittcsaláditorna1

Kapcsolódó Cikkek