2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Gábor, a szabadulóművész

Németh Gábor bűvész hatéves korától a XI. kerületben lakott, ide járt általános iskolába, majd néhány éves Budaörsi tartózkodás után költözött a XXII. kerületbe. Legutóbb az A38-as hajón láthattuk Houdini egyik szabadulós produkciójával.

Németh Gábor bűvész11

Németh Gábor bűvész

– Tizenöt évesen kezdtem el foglalkozni a bűvészettel. Mint minden bűvésznek, nekem is a magyar bűvészélet központja, a Figaro Bűvészbolt meghatározó szerepet töltött be az életemben. Mind technikailag, mind emberileg nagyon sokat köszönhetek a Figaro csapatának, sőt ami még fontosabb, hogy itt igaz barátokra leltem, akikkel most is együtt dolgozom – mesélte a kényszerzubbonyból való sikeres szabadulás után Németh Gábor. A fiatal bűvész dolgozott már Amerikában a világ legnagyobb hajós cégénél,  a Carnival Cruise Lines-nál és volt illuzionista Cipruson, az ország egyetlen varieté show-jában. 2015-ben a milánói világkiállításon Magyarországot képviselte, célja a bűvészet népszerűsítése és fellendítése idehaza is.


Németg Gábor szabadulós11

Május 12-én 40 méter magasba lángolókötéllel húzták fel kényszerzubbonnyal megkötözve, a szabadulását a TV is közvetítette.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.