2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb

Hogyan játsszunk a Puttóval? Ötpercenként sorsolnak

A Puttó gyors játék, a sorsolásokra ötpercenként kerül sor. A játékban a számtáblán található „A” mező 20 számából 8-at, a „B” mezőn lévő 4 számból legalább egyet kell megjelölni. A játékos akkor nyer, ha legalább 4+1 találata van vagy az „A” mezőben legalább 5 számot eltalált. A Puttóban a nyeremény összege nem függ a nyertesek számától, csak a tét nagyságától, mivel az egyes találatokhoz tartozó nyereményszorzók nem változnak. Egy szelvényen négy számtábla található, vagyis egy Puttóval négy különböző játékot lehet játszani. Az alapjáték ára 200 forint. A nyerési esély 8+1 találat esetén 1 : 503 880.

putto

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.