EUR: 325,34 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 27., hétfő
Hella

Egyéb XIII.kerület

Kipróbáltuk a kutyamosót

Megnyílt Budapest első, teljesen automata kutyamosója Újlipótvárosban, a Hollán Ernő utcában. A gép magyar nyelvű, személyzet nincs, mégis minden érthető. A Lokál ki is próbálta.

kutyafurdeto (3)

Kellemes, 28 fokos vízben fürödhet a kutya

Ugye minden kutyatartónak ismerős az otthoni kutyafürdetéssel járó macera? Vajon a kutyát be tudják-e tenni a kádba, meg tudják-e rendesen fürdetni? Az utána való takarításról már ne is beszéljünk. De ennek most vége, hiszen kerületünkben, a Hollán Ernő utcában megnyílt az első Wash & Vau kutyamosó.
A helyiségben egy magyar gyártású gép található, amely kis- és nagytestű kutyák fürdetésére egyaránt alkalmas. Kedvencünk könnyedén be tud lépni a kádba, a magyar nyelvű menürendszerből pedig mindenki kiválaszthatja, hogyan is szeretné megfürdetni a kutyáját. A samponos mosás vagy épp az öblítés alatt kellemes, 28 fokos vízpermet áztatja az ebet, és aki akarja, meg is tudja szárítani a kutyust.
Az automata 200 forintért két perc lehetőséget biztosít, de persze a kutya méretétől és szőrzetétől is függ, mennyi pénz kell a fürdetéshez. Saját tapasztalatból mondhatjuk: a közepes termetű magyar vizsla 1000 forintból „tisztába tehető”.
Arra kell figyelni, hogy a program végére maradjon 20-25 másodperc a kádfertőtlenítésre, lehetőség szerint vigyünk magunkkal törölközőt, és ami a legfontosabb: a kihelyezett eszközökkel mindenki takarítson fel maga után annyira, amennyire ő szeretne tiszta helyiségbe belépni!


Kapcsolódó Cikkek