EUR: 325,32 Ft
CHF: 290,07 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Belföld

Kisiskolásokra szálltak rá a szci­en­to­ló­gu­sok!

Több száz ál­ta­lá­nos is­ko­lába férkőztek be a ma­gyar szci­en­to­ló­gu­sok. A gye­re­ke­ket kezd­ték be­há­lózni, trük­kö­sen drog­el­le­nes moz­gal­mak mögé rej­tőzve – írja a Ripost.

Régi trükkje Tom Cruise agresszív egyházának, hogy bebújnak valamiféle nemesnek látszó cél mögé, hogy aztán lelkeket raboljanak. A portál információ szerint „Drogmaratonnak” álcázzák magukat, így tévesztik meg a tanárokat és az alsó tagozatos gyerekeket. A legtöbb iskolában fogalmuk sincs arról, hogy valójában a szcientológusokat engedik a kicsik közelébe.


A szervezet célja mindig ugyanaz, behálózni minél több embert. A Ripost szerint korábban a Narconon Magyarország Alapítvány mögé rejtőztek, aztán néhány leleplező cikk nyomán álruhát váltottak, és gyorsan a Drogmentes Magyarországért Mozgalmat működtető Magyar Prevenciós Alapítvány vette át a szervezést.

Egy kiszivárgott dokumentum szerint: “A Drogmaraton is ilyen fedőszervezet, amivel lassan már évtizede próbálkoznak Ron L. Hubbard magyar ügynökei. Különböző alapítványok mögé bújnak, s ha valamelyik lába alatt forró lesz a talaj, gyorsan létrehoznak egy másikat.”

További részletek a Ripost oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek