EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Sport

Kiütés, lánykéréssel!

Nem mindennap történik leánykérés a ringben, de mint mondják, a boksz világában bármi megtörténhet. A Felix Promotion által szervezett ceglédi bokszgála a látványos kiütések mellett a főmérkőzésen egy lánykérést is hozott.

bunyo (1)

Kemény meccseket láthattak a nézők

Persze, addig történt egy és más.
A Felix Promotion félnehézsúlyú bajnoka, Baranyi Richárd például mindössze másfél menetett „engedélyezett” a grúz Beka Aduashvilinek, aztán egy óriási, mértani pontosságú testre mért jobbfelütéssel befejezte a mérkőzést.
– Kicsit erőlködtem az első menetben, nem jött össze, amit akartam, aztán a másodikban kipattant ez a jobbfelütés – mondta a mérkőzés után az ökölvívó.


Szintén csak két – pontosabban másfél – menetet töltött a ringben a korábbi amatőr válogatott Harcsa Norbert, akinek 5. profi mérkőzésén a német Chris Herrmann volt ellenfele. A német nem kímélte a magyar búnyóst, legalábbis ami a súlyos szabálytalanságokat illeti, így a mérkőzésvezető a második menetben leléptette a magából teljesen kivetkőzött Harrmann-t.

A gála leghosszabb mérkőzésén Pintye Szabolcs és Szabó Szabolcs csapott össze a betöltetlen középsúlyú magyar-bajnoki övért. A tízmenetes mérkőzés végén Pintye Szabolcsot egyhangú pontozással lett a súlycsoport hivatásos magyar bajnoka. Szintén pontozással, hat menet után nyert a nagypehelysúly hazai legjobbja, Kovács Zoltán „Caramel” a grúz Irakli Jeiranashvili ellen.


És akkor a gála főmérkőzése.
A legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, a cirkálósúlyú Szellő Imre megszerezte hivatásos pályafutása 13. győzelmét, miután a 4. menetben egy kemény jobbossal kiütötte ugandai Hamza Wanderát. Sokan nem értették, hogy a mérkőzés után Szellő miért maradt fent a ringben, ám a bunyos végül megkérte kedvese, Békési Annamária kezét, aki bár meglepődött, természetesen igent mondott.

bunyo (2)  – A meccs maga nehéz volt, kellemetlen ellenféllel szemben – mondta Szellő Imre. – Nem hittem volna, hogy ilyen hamar győzök, hiszen elég keményfejű volt az afrikai. És hogyan jött a leánykérés? Már régóta adós voltam ezzel, úgy gondoltam, egy ilyen győzelem megfelelő körítés lesz.

Kapcsolódó Cikkek