2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Extra

Kökény Attila felesége a TV2 új műsorában is féltékenykedett

Ma este indul a TV2 új showműsora, a Drágám, add az életed! A műsorban szerepel Kökény Attila és felesége is. Aranka annyira laza és jófej, hogy nem lehet nem szeretni. Persze  újra megmutatja, hogy mennyire féltékeny típus.

Ma este – rögtön a Tények után – indul a TV2 új showműsora, a Drágám, add az életed! A műsorvezetők, Ábel Anita és Majka lesz.  A hétköznap esténkét jelentkező játékos show-ban heti egymillióért küzdenek a sztárpárok, ahol a nők licitálnak párjuk teljesítményére.A formátum már számos országban nagy sikert aratott, most pedig a magyar sztárpárokon van a sor, hogy bebizonyítsák, mennyire ismerik egymás képességeit. A műsorban a hölgyek veszik át az irányítást és a különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Van olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között. Ábel Anita igyekszik egyre nagyobb licitre rábírni a hölgyeket, akik a verseny hevében és az egymillió forint reményében már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítják életük párjait. Majka mindeközben a pasikat bátorítja, akiknek semmilyen beleszólásuk nincs abba, hogy alakul a licit. Az első adáshéten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Tölgyesi-Khell Cynthia és Hujber Ferenc, Kökény Aranka és Kökény Attila, valamint Keleti Andrea és Kovács Zoltán versengenek egymással.


linda_csaba_3200

Pindroch Csaba és Verebes Linda

Verebes Linda újra bombaformában

A műsorból kiderül, hogy milyen nagy az összhang Verebes Linda és párja, Pindroch Csaba között. A színésznő karácsony előtt egészséges kisfiúnak adott életet és szinte sugárzik. Ritkán látni őt képernyőn, de most mindenki megnézheti, hogy milyen gyönyörű és újra bombaformában van.


linda_3360

Verebes Linda sugárzik

Kökény Aranka: Gondold azt, hogy ezek a nők kígyók!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy új sztár született a Drágám, add az életed! műsorban. Kökény Attila felesége, Aranka a hátán viszi a műsort és imádnivaló a humora.

Nem titkolja, hogy nagyon szereti a férjét, sőt igazán féltékeny típus. Az egyik feladatnál 15 szexi, bikinis lány is szerepelt. Aranka pedig így nyugtatta a többi feleséget: “Gondoljátok azt, hogy ezek a nők kígyók!”

Aranka eddig sem titkolta, hogy féltékeny típus és gyakran ellenőrzi is férjét. Korábban Kökény Attila ugyanis megcsalta, de megígérte neki, hogy soha többé nem fordul elő hasonló.

“Attila addig az enyém, amíg otthon van, amikor kiteszi a lábát otthonról, akkor már más a helyzet” – mondta korábban mosolyogva Aranka, de ez nem jelenti azt, hogy nem bízik a férjében.

“Egyszer félrelépett, de most már 98 százalékosan biztos vagyok abban, hogy nem meri megtenni újra. Most már biztos, hogy véget vetnék a kapcsolatunknak” – tette hozzá az asszony, aki próbál odafigyelni magára, hogy szép párja legyen Kökény Attilának.

aranka_attila_3210

Aranka és Kökény Attila (fotók: TV2)

Kapcsolódó Cikkek