2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Sport

Korszerű appokkal melegít az M4Sport az EB-re és az Olimpiára

A közmédia megújítása folyamatos technológiafejlesztést is jelent: pár napja elérhető az M4Sport megújult applikációja az összes mobilplatformra.

 Az M4Sport csapata már melegít az EB-re és az Olimpiára egyaránt. Magyarország legnézettebb sportcsatornája, és a legfrisebb hazai-, és nemzetközi sporthírek  mostantól mobileszközökön is követhetők. A három legnépszerűbb platformra készült app letisztult, egyszerű, könnyű navigációt és tartalomfogyasztást biztosít minden hazai sportbarátnak.

A közmédia ezzel újabb felhasználói igényeket képes kiszolgálni, ahogy nemrég a http://mediaklikk.hu teljes körű ráncfelvarrása kapcsán is egy felhasználóbarát, könnyen navigálható videós portált adtak át a fejlesztők a felhasználóknak.

Az M4Sport androidos verziója itt érhető el:

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.appsters.m4

Az M4Sport iOS verziója itt érhető el:

https://itunes.apple.com/hu/app/m4-sport/id1108813103

Az M4Sport Windows phonera fejlesztett változata az alábbi linken érhető el:

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/m4-sport/9nblggh4v373

Kapcsolódó Cikkek

  • Dizájndíjas a női kosárlabdacsapat öltözője

    Dizájndíjas a női kosárlabdacsapat öltözője

    Belsőépítészeti kategóriában az első helyért járó díjat hozta el Hevesi Annabella és Bella Gábor, vagyis az IO Line and Round az A’Design Awardon a Sopron Basket többszörös bajnok és Euroliga ezüstérmes női kosárlabda-csapatnak tervezett öltözőjével.

  • Szögre akasztotta a kesztyűt Király Gábor

    Szögre akasztotta a kesztyűt Király Gábor

    Bejelentette visszavonulását Király Gábor 108-szoros magyar válogatott futballista, az NB I-ből búcsúzó Haladás kapusa. A 43 éves hálóőr 1998. március 25-én az Ausztria ellen mutatkozott be a válogatottban, majd 2016.