2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb V.kerület

Kutyabarátokat várnak az Olimpia parkba

A felelős állattartásra hívják fel a figyelmet az Olimpia parkban május 7-re szervezett családi nap keretében az állatvédők. A Vigyél Haza Alapítvány és Belváros-Lipótváros önkormányzata összefogásával szervezett programon szórakoztató formában a gazdátlan állatok örökbefogadásának fontosságára is ráirányítják a figyelmet – közölte az alapítvány az MTI-vel. Az egész napos rendezvényen lesz kutya-gazda fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, kutyaelsősegély- és fizioterápiás bemutató, mikrochip-leolvasás és -regisztráció, valamint kutyás ügyességi játékok is.

Kutyas cucc a Klauzál téren a sokszor lathato sötét kutya Bora  (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.