EUR: 345,88 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Egyéb XXII.kerület

Legyen felhőtlen gyermekkora a gyerekeinknek!

Elindította Felhőtlen gyermekkor elnevezésű tavaszi figyelemfelhívó és adománygyűjtő kampányát a budafoki székhelyű Ökumenikus Segélyszervezet. A karitatív szervezet egész éves munkájában kiemelt szerepet kap a nehéz sorsú gyermekek támogatása, a következő időszak célja azonban még hangsúlyosabban az, hogy ráirányítsa a figyelmet a nélkülöző és bántalmazott gyermekek megsegítésére. Az idei kampány kiemelt témája a gyermekbántalmazás. Ehhez kapcsolódóan a MÖS és a Kutatópont országos reprezentatív kutatást mutatott be, amelynek eredményeit arra használják fel, hogy rávilágítsanak: a fizikai bántalmazás mellett az érzelmi bántalmazás, az elhanyagolás és a szeretet megvonása is veszélyezteti a gyermekek épségét. Az adománygyűjtéshez idén is a megszokott csatornákon lehet csatlakozni: az 1353-as adományvonalon a segélyszervezet a nélkülöző és bántalmazott gyermekekért végzett munkájára gyűjt június végéig, az idei 1%-os felajánlások összegét pedig a bántalmazott gyermekek ellátására fogja fordítani.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.