2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XVII.kerület

Lui elvarázsolja a gyerekeket

Lui mágus (bűvész) és felesége Orsi játszóház (Fotó: Máté Krisztián)

Lui kifogyhatatlan a trükkökből (Fotó: Máté Krisztián)

Rendhagyó ötlettel állt elő a piac mögötti Kalandpark Játszóház a közelgő nyár előtt. A világrekorder bűvész, Lui segítségével bűvésztábort tartanak július 4−5-én tíz és tizennégy év közötti gyerekek számára. Azon túl, hogy trükköket tanít az egyébként gyerekkora óta a kerületben élő Lui, az ottalvós bűvésztáborba egy fehér limuzin szállítja a kicsiket. A következő hónapokat egyébként is körüllengi a varázslat, hiszen a játszóház nyári tábora a mese- és szuperhősök körül forog.

− Nem az erejüket, hanem a pozitív, segítő tulajdonságaikat domborítjuk ki, hogy a gyerekek megtanulhassák, miről szól a barátság, önzetlenség és hasonló fontos értékek − avatott be a különleges programba a Kalandpark vezetője, Pécsi Orsolya. − Pedálos gokartozással, uszodalátogatással és kisvonatozással színesítjük a programot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.