EUR: 345,96 Ft
CHF: 320,84 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XVII.kerület

Lui elvarázsolja a gyerekeket

Lui mágus (bűvész) és felesége Orsi játszóház (Fotó: Máté Krisztián)

Lui kifogyhatatlan a trükkökből (Fotó: Máté Krisztián)

Rendhagyó ötlettel állt elő a piac mögötti Kalandpark Játszóház a közelgő nyár előtt. A világrekorder bűvész, Lui segítségével bűvésztábort tartanak július 4−5-én tíz és tizennégy év közötti gyerekek számára. Azon túl, hogy trükköket tanít az egyébként gyerekkora óta a kerületben élő Lui, az ottalvós bűvésztáborba egy fehér limuzin szállítja a kicsiket. A következő hónapokat egyébként is körüllengi a varázslat, hiszen a játszóház nyári tábora a mese- és szuperhősök körül forog.

− Nem az erejüket, hanem a pozitív, segítő tulajdonságaikat domborítjuk ki, hogy a gyerekek megtanulhassák, miről szól a barátság, önzetlenség és hasonló fontos értékek − avatott be a különleges programba a Kalandpark vezetője, Pécsi Orsolya. − Pedálos gokartozással, uszodalátogatással és kisvonatozással színesítjük a programot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.