2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Belföld

Magyar parlamenti párt is érintett lehet az offshore-botrányban!

Áprilisban robbant az offshore-bomba, rengeteg politikus és gazdasági szereplő neve merült fel a panamai botrányban, azóta is folyamatosan szivárognak az adatok. Magyar politikusok és gazdasági szereplők neve is felmerült, de a 888.hu szerint egy magyar parlamenti párt is érintett lehet!

A nagy panamai offshore-botrányban magyar politikusok és gazdasági szereplők neve is felmerült. Az MSZP politikusa, Boldvai László a hírek hatására elhagyta pártját, de előkerült egy korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Horváth Zsolt neve is. Ami pedig a magyar gazdasági elitet illeti, napokig az index tulajdonosáról cikkezett a sajtó (leszámítva magát az indexet), majd a 16. leggazdagabb magyar, a milliárdos sajtómágnás Varga Zoltán neve is a nemzetközi offshore-botrány címkék alá került.


Egyelőre senki sem tudja, hogy hány embert sodor még magával az ár és milyen nevek kerülnek majd elő azokból a bizonyos dossziékból.

A 888.hu szerint azonban ez még csak a kezdet, mert újabb papírok kerülhetnek nyilvánosságra. Egy magyar parlamenti párt is érintett lehet. A papírok napvilágra kerülése alapjaiban rázhatja meg a magyar politikai közéletet.

Kapcsolódó Cikkek