EUR: 345,88 Ft
CHF: 320,89 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Extra

Marsi Anikó: Felkészültem arra, hogy árgus szemekkel figyelnek majd

marsi_gonczi2

Gönczi Gábor és Marsi Anikó

Ma este láthatják először a nézők Marsi Anikót a Tényekben. A TV2 híradósa nemrég elárulta a Lokálnak, hogy még az utolsó pillanatokban is fogyókúrázott, hogy topformáját hozza az első adásra. Most azt is megtudtuk, mi a titka.

– A férjem! – vágta rá. – Ő ezekben a periódusaimban az edzőm, életmód-tanácsadóm és saját külön bejáratú „hajcsárom”. Ő nem hisz a diétákban vagy csodakúrákban, csak és kizárólag az egészséges életmódban és a napi sportban. Hallottam, hogy sokak szerint ő már túl szálkás, de nekem nagyon tetszik így is – árulta el Anikó, aki nem foglalkozik azzal, hogy naponta cikkeznek róla, amióta elvállalta a TV2 felkérését. Alaposan felkészült arra, hogy a figyelem középpontjába kerül.


– Szerintem aki szakácsnak szegődik, ne lepődjön meg, ha főznie kell. Ez része a munkának, amit elvállaltam és ezzel tisztában is voltam. Pontosabban voltunk, hiszen közös döntést hoztunk Lacival, mert természetesen azonnal kikértem a véleményét – mondja határozottan, majd kitér szakmai céljaira is. – Azért fogok dolgozni, hogy a Tények legyen a legnézettebb napi hírműsor. Egyértelműen győzelmet várok a műsortól. Ha ez sikerül, akkor teljesítettük a célunkat. A néző a demokrácia szabályai szerint, a távirányítóval szavaz és a döntése megfellebbezhetetlen…

A csütörtökön megjelenő Lokálban Anikó mesél a külföldön töltött évekről, kisfia betegségéről és arról is, hogy két kisfiuk mellé tervezik-e már a kistestvért.

Kapcsolódó Cikkek