2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

Marsi Anikó: Laci ellensúlyozza az engedékenységem a fiúknál

A képen a Palik-Marsi házaspár fiukkal, Vilmossal

A képen a Palik-Marsi házaspár fiukkal, Vilmossal

Marsi Anikó úgy érzi, most lett teljes az élete. Harmónia veszi körül, ráadásul kisfia korábbi betegségének – ami miatt évekkel ezelőtt elhagyták az országot – már nyoma sincs. A Tények új híradósa a Lokálnak azt is elmesélte, hogy férje, Palik László mindenben kitartóan segít neki, sőt igazi „hajcsár” is tud lenni, ha kell.

Marsi Anikó élete rövid időn belül óriási fordulatot vett. Hét év után döntött úgy, hogy ismét visszatér a képernyőre, ezúttal a TV2-n, a Tények híradósaként. Csak azt sajnálja, hogy kisfiai és férje nem tarthatott vele. Erre ugyanis a nyári szünetig még biztosan várni kell.


– Azért döntöttem úgy, hogy újra tévézni fogok, mert hiányzott a hivatásom. Minden, amit egész felnőtt életemben tanultam és gyakoroltam, a tévézéshez köthető. Csodálatos életem volt és van most is, de ez kellett még a teljességhez. Az elmúlt évek pedig szinte teljesen megváltoztattak. De azt hiszem, ezt minden nő elmondhatja magáról, aki két gyermek anyukájaként él. Az anyaság óriási felelősség és mérhetetlen örömforrás, nem csoda, hogy örökre megváltoztat. Mindenképpen törekedni fogok az egyensúlyra a munkám és a magánélet között – mondta Anikó, aki már nagyon várja, hogy fiai és férje, Palik László csatlakozzon hozzá. Mint ismert, a tévés 2011-ben nyilatkozott arról, hogy nagyobbik fia, Vilmos légúti betegségben szenved. Ekkor határozták el, hogy egy időre külföldre költöznek. Abban bíztak, hogy a meleg időjárásnak köszönhetően a kisfiú tünetei enyhülnek. Szerencsére igazuk lett, a most kilencéves Vilmos csakúgy, mint a hatéves Vince makkegészséges.

– Egy ilyen helyzetet nem könnyű megélni, de hála Istennek mindketten erős nagyfiúk lettek az évek alatt és én nagyon büszke vagyok rájuk – árulta el a tévés, aki azt is elmondta lapunknak, hogy a hétköznapokban miként osztják meg a szülői feladatokat Palik Lászlóval. – Természetesen igyekszünk mindent megtenni a gyerekeinkért, anélkül, hogy túlságosan elkényeztetnénk őket. Igaz, minden szempontból én vagyok az engedékenyebb, de szerencsére ott a férjem, aki ezt egy kicsit ellensúlyozza. Két fiú mellett erre szükség is van – magyarázta Anikó, aki büszke arra, hogy férjével már 13 éve élnek boldogan. Gyakran kérdezgetik is tőlük, hogy a két fiú után nem vágynak-e esetleg még egy kislányra is.


Palik László Marsi Anikó   (Fotó: Máté Krisztián)

Palik László Marsi Anikó (Fotó: Máté Krisztián)

– Ma azt gondoljuk, hogy semmi sem hiányzik az életünkből. Mi most ezt a pályát tudjuk „befocizni”. Bármi többlet a minőség rovására menne. Így ebben a közegben tud mindenki megfelelő – nagy mennyiségű – figyelmet kapni a többiektől – tette hozzá. Anikó nemrég azt is elárulta a Lokálnak, fogyókúrába kezdett, hogy topformáját hozza a Tényekben. Most azt is megtudtuk, mi a titka.

– A férjem! – vágta rá. – Ő ezekben a periódusaimban az edzőm, életmód-tanácsadóm és saját külön bejáratú „hajcsárom”. Ő nem hisz a diétákban vagy csodakúrákban, csak és kizárólag az egészséges életmódban és a napi sportban. Hallottam, hogy sokak szerint ő már túl szálkás, de nekem nagyon tetszik így is – árulta el Anikó, aki nem foglalkozik azzal, hogy naponta cikkeznek róla, amióta elvállalta a TV2 felkérését. Felkészült arra, hogy a figyelem középpontjába kerül.

– Szerintem aki például szakácsnak szegődik, ne lepődjön meg, ha főznie kell. Ez része a munkának, amit elvállaltam és ezzel tisztában is voltam. Pontosabban voltunk, hiszen közös döntést hoztunk Lacival, mert természetesen azonnal kikértem a véleményét – mondja határozottan, majd kitér szakmai céljaira is. – Azért fogok dolgozni, hogy a Tények legyen a legnézettebb napi hírműsor. Egyértelműen győzelmet várok a műsortól. Ha ez sikerül, akkor teljesítettük a célunkat. A néző a demokrácia szabályai szerint, a távirányítóval szavaz és a döntése megfellebbezhetetlen…

Kapcsolódó Cikkek