EUR: 325,34 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 27., hétfő
Hella

Belföld

Megitta a misebort, beleült a püspöki székbe – bilincsben vitték el az ordibáló Zsoltot

Beleült a püspöki székbe, ordibált, ivott a miseborból – öt rendőrnek kellett megbilincselve kivinni az Egri Bazilikából egy tanaleleszi férfit. A gyorsteszt kimutatta, hogy V. Zsolt drogot fogyasztott.

Nem egy otromba amerikai vígjáték, hanem a valóság! Egy tarnaleleszi férfi, V. Zsolt tegnap megszakította az istentiszteletet az Egri Bazilikában. A történtekről az Egerben láttam hallottam csoportban írtak először.


“Igen erősen felkavart mindenkit a jelenség, többen sírtak is. Mi kis késéssel 18.50 körül értünk be a gyereknapról oda, már akkor feltűnő volt, hogy többen kimentek, mondván “műsor van”. Azután feltűnt egy erős kötésű középkorú férfi, aki felment a főoltár lépcsőjén, hangoskodva megszakította a misét, az idős atya csak némán várt, mi fog történni. Emberünk 4-5 csitítgató emberrel vitatkozott, hangosan kiabált, majd egyre durvábban ellökte mindegyiket. Az atyát is kis híján fellökte, lefogni senki sem merte. Bevallom, én sem.. Ezután beleült a püspöki székbe, ivott a miseborból, közben mindenkit megfélemlített, aki nyugalomra intette. Mindeközben többen hívták a rendőröket, akik meg is jelentek úgy 5 perc múlva. Ők is először szépszerével próbálták kitessékelni az oltár mögül magából kivetkőzött emberünket, de hiába. Azután hirtelen verekedés tört ki, az 5 rendőrnek is némi munkájába került, amíg leszerelték, aztán megbilincselve vitték ki. Szebben is zárulhatott volna a gyereknap” – írta egy elkeseredett olvasó. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt is kiadott az ügyről, ebből kiderült, hogy V. Zsolt drogot fogyasztott.

“Az Egri Bazilikából érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. május 29-én 18 óra 30 perckor, miszerint egy férfi megzavarta az istentiszteletet, hangoskodik és az ott lévők közül egy személyt meg is lökött.Az egyenruhások a helyszínen elfogták a 43 éves férfit és előállították az Egri Rendőrkapitányságra.V. Zsolt tarnaleleszi lakos ellen – őrizetbe vétele mellett – garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott, így őt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt is kihallgatták” – írták.


Felkerestük a Egri Bazilika papját, aki azt mondta, hogy nem esett semmi baja és nagyon sajnálja, hogy nem arról szólnak a hírek, hogy mennyire szép volt az úrnapi körmenet.

feszulet

Kapcsolódó Cikkek

  • Benkő Tibor: Emlékezni kell a hősökre!

    Benkő Tibor: Emlékezni kell a hősökre!

    Minden magyar hős, aki életét áldozta a nemzetért, az ország szabadságáért, megérdemli, hogy emlékezzünk rá – hangoztatta a honvédelmi miniszter a magyar hősök emlékünnepe napján a Fejér megyei Pákozdon tartott vasárnapi megemlékezésen.

  • Lemondott az LMP elnöksége

    Lemondott az LMP elnöksége

    Lemondott az LMP elnöksége, miután a párt nem szerzett mandátumot a vasárnapi európai parlamenti választáson – jelentette be Keresztes László Lóránt társelnök.