EUR: 326,08 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XIV.kerület

Megnyílt a zuglói kormányablak

Megnyitották Zugló első okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakát a Pétervárad utca 11–17. földszintjén. A zuglói kormányablak Budapesten a második legnagyobb: 22 munkaállomáson fogadják az ügyfeleket.

fotó:kormanyhivatal.hu

A kormányablakot  Molnár Csaba kerületi hivatalvezető (balról),  György István kormánymegbízott, Baltay Tímea helyettes államtitkár és Karácsony Gergely polgármester adták át  fotó:kormanyhivatal.hu

A korábbi okmányiroda helyén létrehozott integrált kormányzati ügyfélszolgálat több mint 1100 különböző típusú ügyben kereshető fel.


– Országosan immár 253 helyszínen működik integrált kormányzati ügyfélszolgálat, csak májusban a fővárosban hat kormányablak nyílik meg – hangsúlyozta dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkárságának kormányablakokért felelős helyettes államtitkára. –  A cél az elégedett állampolgár – fogalmazott Baltay Tímea.

– A kormányablakok létesítésén túl fontos, hogy az emberek a jövőben minél több ügyüket intézhessék otthonról elektronikus úton – mondta a megnyitón György István, Budapest Főváros Kormányhivatala kormánymegbízottja.

A kormányablak hétfőn 7 órától 17 óráig, kedden és csütörtökön 8 órától 18, szerdán 8-tól 20, pénteken pedig 8-tól 15 óráig tart nyitva. Az ügyek napi sorszámmal, illetve időpontfoglalással intézhetők. Időpont telefonon vagy elektronikus úton a www.magyarorszag.hu oldalon keresztül kérhető, az ügyfélszolgálat az [email protected] e-mail-címen érhető el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.