2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XXIII.kerület

Menetel a Sori, menekül az SZTK

A Soroksár labdarúgócsapata sorozatban kilencedik győzelmét aratta a másodosztályban. Lucsánszky Tamás együttese sokáig a kiesés ellen küzdött, ám most még az is elképzelhető, hogy odaérnek a dobogóra. A Szigetszentmiklós is kapaszkodik, az SZTK jelenleg utolsó előtti, de hétvégi győzelmével megmaradt az esélye a bennmaradásra, három előtte álló csapat is csupán három pontra van tőle.

A hétvégén a Soroksár Zalaegerszegre, a Szigetszentmiklós Vácra látogat az utolsó előtti fordulóban.

soroksár-balmaz

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.