EUR: 326,79 Ft
CHF: 290,99 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Mi lett vele? Kislánya örökölte Desperado Betti tehetségét

A kétezres évek elején nem lehetett úgy rádiót hallgatni, hogy ne játszották volna a Desperado együttes valamelyik dalát. A csapat azóta sem tűnt el, sőt nemrég nyolc év kihagyás után új lemezük jelent meg. Best of válogatás, de három új dal is szerepel a cédén.

– Nem fáj, amikor azt mondják, hogy retrócsapat vagyunk, csak egy kicsit vicces, mert 36 éves vagyok. A mai napig úgy jönnek oda hozzám, hogy a mi zenéinken nőttek fel, ha jobban belegondolok, ezzel én is így vagyok. Nagyon fiatal voltam, amikor csatlakoztam a másik két taghoz, Zsoltihoz és Zoyhoz – mesélte a Lokálnak Betti, aki úgy érzi, az éneklés az élete, ezért sosem akart „civil” foglalkozást. A másik két tagnak vállalkozása van, de mindig együtt járnak koncertezni.
– Számomra a zene és a kislányom a legfontosabb. Úgy érzem, hogy nem is értek igazán máshoz. Kitti már hétéves, folyton énekel és táncol. Azt mondta, énekesnő akar lenni. Ez egy kicsit sem lep meg – nevetett Betti, akinek a férje is zenész. Mosquito korábban a Kerozin együttes tagja volt, ma már inkább zeneszerző, illetve producer. Úgy érzik, így hárman alkotnak igazi családot.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.