2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Extra

Mi lett vele? Kislánya örökölte Desperado Betti tehetségét

A kétezres évek elején nem lehetett úgy rádiót hallgatni, hogy ne játszották volna a Desperado együttes valamelyik dalát. A csapat azóta sem tűnt el, sőt nemrég nyolc év kihagyás után új lemezük jelent meg. Best of válogatás, de három új dal is szerepel a cédén.

– Nem fáj, amikor azt mondják, hogy retrócsapat vagyunk, csak egy kicsit vicces, mert 36 éves vagyok. A mai napig úgy jönnek oda hozzám, hogy a mi zenéinken nőttek fel, ha jobban belegondolok, ezzel én is így vagyok. Nagyon fiatal voltam, amikor csatlakoztam a másik két taghoz, Zsoltihoz és Zoyhoz – mesélte a Lokálnak Betti, aki úgy érzi, az éneklés az élete, ezért sosem akart „civil” foglalkozást. A másik két tagnak vállalkozása van, de mindig együtt járnak koncertezni.
– Számomra a zene és a kislányom a legfontosabb. Úgy érzem, hogy nem is értek igazán máshoz. Kitti már hétéves, folyton énekel és táncol. Azt mondta, énekesnő akar lenni. Ez egy kicsit sem lep meg – nevetett Betti, akinek a férje is zenész. Mosquito korábban a Kerozin együttes tagja volt, ma már inkább zeneszerző, illetve producer. Úgy érzik, így hárman alkotnak igazi családot.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek