2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Extra

“Ne bánts mama” – leköpte unokáját a brutális esztergomi nagymama – videó!

Ne bánts, ne bánts mama! – ordította a 10 éves Zolika a nagymamájának. Brutális felvétel került fel az internetre, ahol egy esztergomi nagymama bántja, ordibál unokájával és le is köpi. Az asszony sírva nyilatkozott a Tények Extrának.

Van, amit egyszerűen nem lehet kimagyarázni! Nehéz könnyek és düh nélkül végignézni, végighallgatni azt a felvételt, ahol egy esztergomi nagymama bántja 10 éves unokáját. A felvétel múlt pénteken került fel az egyik videómegosztóra, később pedig a TV2-höz. Zolikának mindössze annyi volt a “bűne”, hogy mezítláb járkált a lakásban és enni akart valamit. Pont aznap, amikor a felvétel készült a gyámhivatal elvitte a gyereket az iskolából, így Zolikának nem kell már együtt élnie az asszonnyal.


A felvételen a brutális nagymama 7 percen keresztül csak káromkodik, a legenyhébb amit mond, hogy “Vedd fel a papucsod, rohadjon le a lábad” és az is hallható, amikor előkerül a bot és le is köpi és a kisfiút. Zolika pedig könyörög hogy az idős nő ne bántsa. Az asszony később nyilatkozott a Tények Extrának, azt elismerte, hogy veszekedett, de azt tagadta, hogy bottal bántotta volna.

“Egyszer mondtam, hgy dögölnél meg anyáddal együtt” – “védekezett” a nagymama, majd sírni kezdett. A névtelenül nyilatkozó szomszédok szerint nem ez volt az első eset, hogy az asszony így bánt a kisfiúval.

Kapcsolódó Cikkek