EUR: 326,34 Ft
CHF: 289,14 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb IV.kerület

Nem találja a szavakat?

beszélAz újpesti szakrendelő logopédiai szakrendelést indít felnőttek részére. Szolgáltatásai közé tartozik a beszédvizsgálat, a tanácsadás és a terápia.

Amikor az ember nehezen találja a szavakat vagy a beszéd elmosódottá, érthetetlenné válik, nagy valószínűséggel beszédzavar áll a háttérben. A kiváltó ok többféle lehet: az agy beszédközpontját zavaró tényezők, a száj és a nyelv elváltozásai, de sokszor lelki okok is befolyásolhatják a beszédet. A beszédzavar nem csak gyerekkori probléma, felnőtteknél is jelen van. Az újpesti szakrendelőben professzionális szakemberek várják a helybeli, beszédzavarral küszködő felnőtt lakosok jelentkezését. Időpontot a 696-0009-es telefonszámon lehet kérni, a rendelés minden kedden 8-tól 14 óráig tart a IV. emeleten, a neurológia szakrendelés helyiségében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.