2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb IV.kerület

Nem találja a szavakat?

beszélAz újpesti szakrendelő logopédiai szakrendelést indít felnőttek részére. Szolgáltatásai közé tartozik a beszédvizsgálat, a tanácsadás és a terápia.

Amikor az ember nehezen találja a szavakat vagy a beszéd elmosódottá, érthetetlenné válik, nagy valószínűséggel beszédzavar áll a háttérben. A kiváltó ok többféle lehet: az agy beszédközpontját zavaró tényezők, a száj és a nyelv elváltozásai, de sokszor lelki okok is befolyásolhatják a beszédet. A beszédzavar nem csak gyerekkori probléma, felnőtteknél is jelen van. Az újpesti szakrendelőben professzionális szakemberek várják a helybeli, beszédzavarral küszködő felnőtt lakosok jelentkezését. Időpontot a 696-0009-es telefonszámon lehet kérni, a rendelés minden kedden 8-tól 14 óráig tart a IV. emeleten, a neurológia szakrendelés helyiségében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.