EUR: 345,77 Ft
CHF: 321,06 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Egyéb IV.kerület

Nyertes Zsuzsa hazajár hozzánk

nyertes_kondakorÚjpestre úgy járok vissza, mintha hazajönnék! – mondta Nyertes Zsuzsa a Női szakasz című műsorban, ahol Kondákor Zsófi ezúttal kolléganőjét faggatta.

A két színésznő láthatóan jól megérti egymást. Nem csoda, hiszen a napokban volt Az édes teher című Heltai-darab bemutatója, amelyben mindketten játszanak. Az újpesti közönség legutóbb a Ma éjjel szabad vagyok című előadásban láthatta Nyertes Zsuzsát, aki elárulta: nagyon szeret Újpestre járni magánemberként és színésznőként is.


– Az újpesti közönség nagyon hálás, csak úgy árad belőlük a szeretet, ami egy színészt mindig doppingol. Ráadásul remekül veszik a poénokat – magyarázta a színésznő Kondákor Zsófinak. A bizalmas hangulatú beszélgetés során azt is elmesélte, hogy a Nyertes családban három a kislány: két húga közül Judit Amerikában egyetemi tanár és három gyermek édesanyja. Andi 15 évvel fiatalabb Zsuzsánál, neki négy gyermeke van. A művésznő nagylánya, Zsuzsó már 23 éves, jövőre diplomázik és egyáltalán nem kacérkodik a színpaddal.

– Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen csodálatos családom van. Élnek a szüleim, és van egy fantasztikus párom, akivel idén lesz 43 éve, hogy megismerkedtünk. Erős háttér van mögöttem – mondta mosolyogva a színésznő, aki a mai napig szerelmese a szakmájának, csupán azt bánja, hogy kevés időt töltött a lányával.

– Amikor együtt vagyunk, igyekszünk mindent belezsúfolni egy napba. A legnagyobb vágyam az, hogy ő boldog legyen, találja meg azt a férfit, aki egy életen át boldoggá teszi. Szeretnék fitt nagymama lenni, szeretném, ha sokáig élnének a szüleim és szeretnék még sokáig játszani!

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.