2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Egyéb XV.kerület

Összeírják a kutyusokat

Februári mopsz találkozó, mopsztali, kutya, városliget (Fotó: Keresztesi Balázs)

F
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Elkezdődött az ebösszeírás a kerületben. A négy hónaposnál idősebb kutyák tulajdonosainak az „ebösszeíró adatlapot” kutyusonként, az oltási könyv alapján kitöltve, november 30-ig kell a kerületi Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályához eljuttatniuk. A bejelentéshez szükséges adatlap elektronikusan az önkormányzat honlapjáról tölthető le, papíralapon a hivatal ügyfélszolgálatán és a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodákban szerezhető be. A kitöltött adatlapokat postai úton a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal 1601 Budapest, Pf. 46. címre, faxon a +36-1/305-3194 számon, elektronikusan a [email protected] címen lehet elküldeni. Személyesen a hivatal ügyfélszolgálatán és a Nyitott Ajtó Együttműködési Irodákban adható le. Aki az adatszolgáltatási kötelezettséget elmulasztja, állatvédelmi bírságot kaphat, amelynek legkisebb összege 30 ezer forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.