EUR: 345,90 Ft
CHF: 321,31 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Egyéb XIX.kerület

Paradicsom nő a könyvek között

Egyedülálló ötlettel rukkolt ki az FSZEK Üllői úti könyvtára. Popovics Beatrix könyvtárvezető ugyan maga is nevelt már otthon az erkélyen zöldséget, gyümölcsöt, gondolt egyet, és ugyanezt a könyvtárban is megpróbálta megvalósítani. Feletteseitől engedélyt kapott rá, lassan már csemegézhetnek is a finomságokból.

− Mivel otthon már csináltam, tudtam, mivel jár és milyen előnyei vannak − mondta lapunknak az ötletgazda. − Előadásainkon volt már szó a balkonkertészkedésről is, most pedig meg is teremtettük már a lehetőségét, hogy a könyvtárban termeljünk magunknak. Sőt, van, aki itt neveli a paradicsomát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálják ki otthon, ha adottak a feltételek. És amit magunknak termelünk,annak sokkal jobb íze van!


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.