2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb

Rekordot dönt a sportágválasztó

c Az esemény egyik főszervezője Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A nagy sportágválasztó

Tényleg minden sportág kipróbálható (Fotó:Sáfár Tibor)

Bár Kiss Gergely jelenleg a máltai Valetta játékosa, már a civil életre is készül. A jogi diplomával rendelkező sportoló egy rendezvényszervező céget is képvisel, nem mellesleg a XVII. Nagy Sportágválasztó sajtófőnöke is.

– Összesen 110 sportág képviselői lesznek ott velünk május 26-án és 27-én a Merkapt Sportközpontban, ami új csúcs a sportágválasztók történetében – mondta a Lokálnak Kiss Gergely. – Mivel az a mondásunk, hogy a gyerekek kipróbálhassanak minden sportágat, az egyesületeket és sportági szövetségeket úgy állítják be, hogy erre mindenkinek lehetősége legyen. Nagyon fontos kiemelni, hogy a fogyatékkal élő gyerekek sportjára fokozattan odafigyelünk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.