EUR: 346,40 Ft
CHF: 321,84 Ft
2020. augusztus 15., szombat
Mária

Egyéb XVI.kerület

Segítség kell az elhunyt kisfiú családjának

Csabika

Paulik Csaba (2006-2016)

Felfoghatatlan tragédia történt egy cinkotai családi házban: édesanya és tízéves kisfia halt meg otthonukban.

A fővárosi hivatásos tűzoltók találtak rá Paulik Csabára és anyukájára. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint halálukat feltehetőleg a szén-monoxid magas koncentrációja okozta. Csaba a Proaktív Taekwondo tízéves, sárga öves versenyzője, nemrég volt az első versenye az országos bajnokságon.


– Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kis srác volt – fogalmazott Hasitz Márta klubvezető a szövetség honlapján. – Csabi az első tanítványaink egyike volt, most vizsgázott le sárga övre. Lelkesen dolgozott az edzéseken és komolyan vette, amit csinált. Fekete öves akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, amelyen nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki és terveztük a folytatást. De nem így…

A kettős temetés 1,1 millió forintba kerül, ami meghaladja a család anyagi keretét. Aki minimálisan is, de hozzá tud járulni a költségekhez, az édesapa, Paulik Pál bankszámlaszámára utalhat tetszőleges összeget: 10700206 50461228 51100005.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.