EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,91 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Sivatagi koncertet adnak a rocklegendák

A Rolling Stonest, Bob Dylant, Paul McCartneyt, Neil Youngot, Roger Waterst és a Who együttest felvonultató szuperprodukció szervezői bejelentették, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel még egy hétvégén zenélnek együtt a rocklegendák októberben Kaliforniában.

A Desert Trip szervezői hétfőn, röviddel a jegyárusítás megkezdése előtt közölték, hogy a rock veteránjai az október 7-9-i hétvége után 14-16-án ismét együtt zenélnek az “óriási érdeklődés” miatt.


A fesztiválra bejutó szerencsés rajongóknak először lesz lehetőségük, hogy ugyanott, bár egy nap különbséggel láthassák játszani McCartneyt és Bob Dylant. Egy napra 199 dollárért lehet jegyet venni, a három napra szóló “bérlet” 399 dollárba (110 ezer forint) kerül, s mivel a fellépőkhöz hasonlóan a rajongók jórésze is az idősebb korosztályokhoz tartozik, 699-től 1599 dollárig (443 ezer forint) terjedő áron kínálnak ülőhelyes belépőjegyeket is.

A fellépő sztárok a hetvenes éveikben járnak, egyetlen kivétel a 68 esztendős Ronnie Wood, a Stones gitárosa.

A koncertsorozatot péntek este nyitja a Stones és Bob Dylan, őket követi szombaton Paul McCartney és Neil Young, vasárnap este Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapítója és a Who együttes zárja a rockünnepet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.