EUR: 326,22 Ft
CHF: 289,05 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Szexi és tehetséges – ő Elvis unokája

Nagymamájával, Priscilla Presleyvel érkezett egy gálára Riley Keough. Ő a legendás énekes, Elvis Presley legidősebb unokája. A 26 éves lány büszke arra, hogy nem híres családja pénzéből él, hanem maga keresi meg a betevőjét. Korábban modellkedett, mostanában inkább a filmes karrierjét építi. A Mad Max-remake-ben például egy vörös hajú rabszolganőt alakított. Nagymamája, Priscilla persze nagyon büszke rá. Elvis volt feleségéről senki meg nem mondaná, hogy már 70 éves, igaz, a rosszakarók szerint ezt csak a rengeteg plasztikai műtétnek köszönheti.

Priscilla Presley and Riley Keough attend the Humane Society of The United States' To The Rescue Gala at The Forum on May 1, 2016 in Inglewood, California., Image: 283676585, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Priscilla Presley és Riley Keough

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.