EUR: 344,96 Ft
CHF: 319,02 Ft
2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Program

Szigorúan Cool – Rendes fickók

Igazán üdítő, ha a nyári blockbuster szezonban egy filmes alkotó elő mer rukkolni egy olyan filmmel, melyben nem szuper képességekkel rendelkező hősök püfölik egymást két órán keresztül a világ megmentésért, sem egy sikeres film sokadik részét tolják az arcunkba, ami -mint tudjuk- az esetek 99 százalékában a színvonal csökkenésével is jár. A júniusi hónapban hazánkban 6 folytatást fognak bemutatni, úgyhogy akinek elege van az önismételgetésből, annak egy igazán cool két órás élményt nyújthat a Rendes fickók. A kiváló kritikai fogadtatás nem meglepő, hiszen a buddy movie-k koronázatlan királya Shane Black jegyzi a filmet íróként . (Black nevéhez olyan kultikus akció filmek fűződnek forgatókönyvíróként,  mint a Halálos fegyver vagy a Durr, durr és csók) Ez esetben a rendezést is magára vállalta és egészen a 70-es évekig repít minket vissza, ahol két iszákos és nagyszájú nyomozónak (Ryan Gosling és Russell Crowe) kell felgöngyölítenie az évszázad Los Angeles-i rejtélyét. Útjukat szexi pornósok, bérgyilkosok és egy igazi végzet asszonya (Kim Basinger) is keresztezik.

Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice in film THE NICE GUYS : movie directed by Shane Black starring Ryan Gosling, Russell Crowe, Kim Basinger, Matt Bomer; crime; Policier, Comédie; comedy; film; movie; cinema;; american; americain; Warner Bros; Festival de Cannes; 2016 NOTE: this is a PR photo. Sunsetbox does not claim any Copyright or License in the attached material. Fees charged by Sunsetbox are for Sunsetbox's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. By publishing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold Sunsetbox harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material, Image: 284061578, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press

 

Tudta-e?


-A film 50 millió dollárból készült.

– Russell Crowe és Kim Basinger már játszottak együtt korábban a Szigorúan bizalmas című filmben. Basinger az alakításáért elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

-Ez az első olyan rendezése Shane Black-nek, melyben nem Robert Downey Jr. a főszereplő. Meg nem erősített pletykák szerint a Vasember is esélyes volt Crowe szerepére.

Kapcsolódó Cikkek